Podloge za teniske terene

 

ContractWorld d.o.o. sa ponosom ističe veoma uspešnu saradnju sa jednim od lidera u proizvodnji veštačke trave za izradu sportskih terena, DOMO sports. Kombinujući dugu tradiciju i iskustvo u postavljanju podnih obloga, Contractworld krupnim koracima stupa u ovu uskospecijalizovanu sferu tržišta.
Popularnost sporta, profesionalnog i rekreativnog, je u konstantnom porastu, a mogućnost posedovanja terena je sve bliža. Veštačka sportska trava, kao jedan od najsavremenijih vidova sportskih podnih obloga, širi svoj uticaj putem pozitivnih karakteristika i nalazi primenu u svim vidovima sporta.
Bez obzira na vrstu sporta i namenu, sportska trava nudi niz prednosti u odnosu na tradicionalne podloge.
Pored same prodaje, Contactworld d.o.o. poseduje izuzetno stručan tim ljudi koji svaki pojedinačni projekat posmatra u globalu i realizaciji pristupa sa mogućnošću kompletnog izvođenja radova. Tehnička podrška podrazumeva praćenje izgradnje od samog početka, izlazak na teren, savetovanje prilikom izrade podloge za travu, obezbeđivanje kompletne tehničke dokumentacije, odobravanje pripremljene podloge i montažu sportske trave kao finalni čin u kreiranju željenog rezultata. Takođe, poseduje i razvijenu mrežu saradnika za snabdevanje pratećim elementima, koji su sastavni deo svakog sportskog terena.

Trava za tenis pruža mogućnost kontrolisanja željene brzine postavljene podloge, zadovoljava čak i najviše estetske zahteve, potrebe svakodnevnog održavanja svodi na minimum, a period eksploatacije više nije uslovljen tekućim godišnjim dobom.

Veštačka trava za teniske terene najčešće se izrađuje od niskošišanog vlakna izuzetne gustine.

Proizvođač

GRESKA
Za potrebe Vaših stambenih objekata posetite naše Carpetland maloprodaje. Detaljnije
Naručite uzorke
Ukoliko ste zainteresovani za neke od proizvoda, popunite formular i naručite uzorke iz našeg asortimana.

Popunite upitnik
catalogue Download
Preuzmite brošuru sa našim proizvodima i portfolio katalog u PDF formatu.

PDF download
O nama | Proizvodi | ContractWorld brendovi | Kontakt | Mapa sajta | Powered by NetStar
ContractWorld is a part of Kenzai group d.o.o @ Copyright 2003-2008